Μετά την πρόταση ποινικής εύρεσης ενάντια σε 28 πρόσωπα, η Επιτροπή Εσωτερικών καλεί την κυβέρνηση να εξετάσει αν πρέπει να υποχρεώσει τους πολίτες να δηλώνουν σε ΜΚΑ κάτι βαθύτερα από μισθούς και τυχόν μερίδια.
ΣΕΛ. 9
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΑΚΑΤΑ
Έφτασε η ώρα των ποινικών διώξεων
Στον Νέο Υπουργό Βρίσκεται πλέον το βάρος γύρω από τις καταγγελίες που διατυπώθηκαν για την τουριστική ανάπτυξη. Εντός αυτής της εβδομάδας, αναμένονται οι απαραίτητες ενέργειες.
ΣΕΛ. 5
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Δεν πείθουν τους πολίτες
Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης θα αποσταλούν τα πρώτα δείγματα για να διαπιστωθεί η απελευθέρωση των μυστικών πληροφοριών στο παρόν και στο μέλλον.
ΣΕΛ. 4
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Αποκτά αυτόνομο Κέντρο Επιχειρήσεων
«Να σεβαστούν τον νου και τη λογική μας»
ΣΕΛ. 6
ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΟΙ
Χωρίς προσόντα για ειδική εκπαίδευση
ΣΕΛ. 12
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ
Έχει ακόμα ανυπόγραφη μίσθωση
ΣΕΛ. 14
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Αισιοδοξεί ο Μουσουίτας, είναι συμβατός με εταίρο
ΣΕΛ. 6
ΓΗΠΕΔΟ
Ευρωπαϊκές δοκιμασίες για Όμιλο και Πάφος FC
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για όλους προσωρινά!
Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πολίτης Κύπρου που κυκλοφόρησε Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2026. Για να διαβάσετε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πολίτης Κύπρου σε μεγαλύτερο μέγεθος κρατήστε το ποντίκι πατημένο πάνω στο μεγάλο πρωτοσέλιδο Πολίτης Κύπρου και σύρετε προς την κατέυθυνση που θέλετε. Για να δείτε το ιστορικό αρχείο της εφημερίδας Πολίτης Κύπρου πατήστε εδώ ή πατήστε από μενού "Αρχείο" και επιλέξτε από τη λίστα Πολίτης Κύπρου.