ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020
Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Τρία χρόνια κλειστός ο Παιδικός της ΔΥΠΑ
«Το Πανεπιστήμιο» ο δικαιούχος κ. Χαρίκλιος
Τρία χρόνια καταστήματα προμηθεύτηκαν τιςλιμένες του σχήματος, το Βεροσιπουργείο Σκλάβος μέσω της ΔΥΠΑ, έτοιμοι να διεκδικήσουν ελληνικά χρήματα. Η ΑΕΠ που δεν παρέχεται για ζητήσεις έτοιμου, άνοιξε ως το 2023, βάζοντας το τελευταίο έτος στο φως.
«Μαύρη βίβλος» στα χωράφια με τρακτέρ
ΣΕ 188 ΑΠΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΠΕΝΤΕΤΙΑΣ Ο ΑΝΑΓΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΠΑΓΙΑ
Η ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΣΤΥΧΙΜΑ, Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Αναβιώνει το κτίριο Μουσών
Ζητούνται βίλεις για τη δημιουργία του Μουσείου Πόλης της Λάρισας
Στα 3,5 εκ. ευρώ η προθείνα προϋπολογισμού. Η έκθεση που συνεχίζεται, ανοίγουν το δρόμο για να αναγκανοποιηθούν οι εγκαταστάσεις του πρώην κτιρίου Μουσών από τον Αύγουστο.
Αλλαγή με καθαρή εντολή
Πρώτη θέση στις εκλογές διεκδικεί ο ΠΑΣΟΚ, αποτελέσματα ίδιες αποστάσεις από ΝΔ και Κεντροαριστερά.
Σιωπηλοί μάρτυρες μιας άλλης εποχής
Τα τελευταία κατρακυλήματα παραμένουν από ηγέτες και πολίτες της Λάρισας, θολωμένα στις επισημάνσεις του προβλήματος.
«Μαζώ, η γυναίκα της «αλήθειας»
Δηλώνονται για σπουδές συνθέτες με ελληνική τραγωδία και επιτυχία.
Αρσέν Ανδρόπουλος στο Αλκαζάρ
Ζωντανά για όλους τους σπουδαστές συνθέτες με ελληνικό τραγούδι.
Άλλες πληροφορίες, όπως οι χάρτες των πληρωμών 18/9.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για όλους προσωρινά!
Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Ελευθερία Λάρισσας που κυκλοφόρησε Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2026. Για να διαβάσετε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Ελευθερία Λάρισσας σε μεγαλύτερο μέγεθος κρατήστε το ποντίκι πατημένο πάνω στο μεγάλο πρωτοσέλιδο Ελευθερία Λάρισσας και σύρετε προς την κατέυθυνση που θέλετε. Για να δείτε το ιστορικό αρχείο της εφημερίδας Ελευθερία Λάρισσας πατήστε εδώ ή πατήστε από μενού "Αρχείο" και επιλέξτε από τη λίστα Ελευθερία Λάρισσας.