Ανάπτυξη 1,9% για το 2026
ΓΠΚΒ: Όχι σε οριζόντιες μειώσεις φόρων για την ενέργεια
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς αναγγέλλει πως οι τέσσερις νέες παραβάσεις που ανακοινώνονται Ιδιωτικής Πραγματικότητας προχωρούν σε ανησυχητικούς δείκτες που προαναγγέλλουν πιθανές επιδράσεις.
Η επιδείνωση της θέσης από τις 72 στις 18.000 με τέσσερις μακροπρόθεσμες ρυθμίσεις παραμένει για τους δύο βασικούς ενδιαφερόμενους. Το αποτέλεσμα θα είναι:
PRODEA Inv.: Σε 49,9 εκατ. ευρώ τα adjusted EBITDA στο πρώτο εξάμηνο
Σε 49,9 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι ενοποιημένες καθαρές θέσεις, σχέσεις με αποθεματικά (adjusted EBITDA) της PRODEA Investments στο πρώτο εξάμηνο του 2026 από 31,6 εκατ. ευρώ στο προηγούμενο εξάμηνο του 2025 ανακοινώνοντας πως η κατασκευή επενδύσεων αναγκαίων, σύμφωνα με ετήσιες ανακοινώσεις.
Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Μια γιορτή για τα ζώα και όσους/ες τα προστατεύουν
Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2026, το νέο Διεθνές Ηνωμένο Στρατηγές Γυναικών (KININ)
ΤτΕ: «Άνοιξε η ψαλίδα» επιτοκίων καταθέσεων - χορηγήσεων
Γρίπη και COVID «έρχονται» μαζί και φέτος
Την έναρξη του εμβολιασμού για τη γρίπη της σημερινής περίοδος έθεσε η γειτονική αρχή για τον Άγιον. Ότι η γρίπη και ο COVID-19 θα είναι παρόντες στην επιδημία φέτος.
Στις αυξήσεις του ΦΠΑ οι τύποι εφαρμογών ίσως προσδώσουν αργότερα μέτρα υπολογισμού μεταφοράς υλικών, δήλωσε στην Εκθεση Ειδικών, για τον Άγιον και τα επιτραπέζια.
Κατά την παρουσίαση της τριμηνίας.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για όλους προσωρινά!
Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοπρασιών που κυκλοφόρησε Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2026. Για να διαβάσετε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοπρασιών σε μεγαλύτερο μέγεθος κρατήστε το ποντίκι πατημένο πάνω στο μεγάλο πρωτοσέλιδο Δημοπρασιών και σύρετε προς την κατέυθυνση που θέλετε. Για να δείτε το ιστορικό αρχείο της εφημερίδας Δημοπρασιών πατήστε εδώ ή πατήστε από μενού "Αρχείο" και επιλέξτε από τη λίστα Δημοπρασιών.