Με το ενδιάμεσο στραμμένο σε περιοχές που εντοπίζονται αρχαίες της Μινωικής περιόδου στο Ηράκλειο, η Κινεζική Σχολή Κλασικών Σπουδών κατέθεσε αίτημα στο Υπουργείο Πολιτισμού που τα βλέπει θετικά!
Έναρξη ενδιαφέροντος για την επαναφορά της αρχαίας ελληνικής θεατρολογίας στην Κρήτη εκδηλώνει η πανεπιστημιακή ανασκαφική ομάδα. Σημαντικό είναι η πρωτοβουλία της Κινεζικής Σχολής Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα θα συνδεθεί στο υπουργείο Πολιτισμού.
“Αν σε δώ με άλλον, θα σε σκοτώσω…”
Νύχτα τρόμου για 43χρονο στο Ηράκλειο, με τον πρώην σύζυγό του να του απειλεί την ζωή!
Άλλο ένα περιστατικό που φαίνεται αυξανόμενο στην ελληνική αστυνομία, η ατιμωρησία όσων καταγγέλλουν την βία, φτάνει σε νέα επίπεδα.
Χαρακτικά, υπομονή και στην ουρά από τις 6 το πρωί…
Χωρίς απάντηση παραμένει η εγγραφή δικαιωμάτων του σενάριου ΟΖΕΑ.
Καταγγελίες “φωτιά” και παραίτηση μετά τα λαμπερά εγκαίνια του Άδωνι Γεωργιάδη
Όλη η επισημασμένη αναφορά του Κυρ. Μητσοτάκη, όπως ακούστηκε, προκάλεσε κλυδωνισμούς.
Αλλάζει το πλάνο στους Αθλητούς
Υπουργείο Πολιτισμού, θεσμικό αίτημα για προσεχή σχέδια ανασκαφής έρχεται σε αντίκρισμα για την Κρήτη, με υπουργείο σημαντικούς επιστήμονες που βρίσκονται στον τομέα της Μεσογείου.
Στο στόχαστρο μπήκε ξανά για την Καθαριότητα ο Αλέξης Καλογιάννης
Τονίζει πως θα χρειαστεί ειδική προκήρυξη και να συνοδευτεί με τις δημοτικές ρίζες.
Με οικονομικά αιτήματα πάνε οι Δήμοι στην ΚΕΔΕ
“Ελπίζω για το συνέδριο ότι το κράτος οικονομικής ασφάλειας…”
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για όλους προσωρινά!
Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πατρίς που κυκλοφόρησε Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026. Για να διαβάσετε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πατρίς σε μεγαλύτερο μέγεθος κρατήστε το ποντίκι πατημένο πάνω στο μεγάλο πρωτοσέλιδο Πατρίς και σύρετε προς την κατέυθυνση που θέλετε. Για να δείτε το ιστορικό αρχείο της εφημερίδας Πατρίς πατήστε εδώ ή πατήστε από μενού "Αρχείο" και επιλέξτε από τη λίστα Πατρίς.