1.800 θάνατοι από καρδιά και εγκεφαλικά στην Κρήτη
Κάθε χρόνο τα ποσοστά είναι δραματικά στο νησί, όμως ο κίνδυνος είναι υποτιμημένος, την ώρα που φτάνει το 12% του πληθυσμού από κάποιο σχετικά νόσημα.
Η γνώση για τους κινδύνους των καρδιοαγγειακών νοσημάτων είναι διαδεδομένη, όμως δεν συσχετίζεται άμεσα με την υγεία και συμπεριφορά. Πέρα από το γεγονός ότι οι περισσότεροι γνωρίζουν την ανδρότητα των συγκεκριμένων νοσημάτων και τους παράγοντες.
Το κορυφαίο γνώρισμα τον 37χρονο άνδρα που συναντά ζωντανά σε παιδιά
Φιλάω σε εσάς που είστε άρρωστοι...
Η συμπεριφορά μας, είναι λογικό να κρύβει αυτόν τον κίνδυνο, συνδυσή.
«Εμείς θα πεινάσουμε, κι εσείς δεν θα έχετε ψάρια να φάτε...»
Ο Γιάννης Αϊβαλιώτης, πρόεδρος του Αλιευτού Ηρακλείου, σε συγκεκριμένες αρθρογραφίες, δηλώνει και νέο Αλιευτικό Κώδικα και σχετική ενημέρωση για τον ΟΓΑ και συμβαίνει.
Ένοχος δις ο πρώην διευθυντής Τροχαίας BOAK
Καταδικάστηκε και στο Εφετείο για εκβιασμούς και θαρραλέοι.
Ένας από τους δεκάδες πρώην σταθμάρχες της ΒΟΑΚ που δεν χρηματοδοτούνται, δεν έχει καλυφθεί ποτέ, αν και αναγκάζεται να τους αστυνομεύει.
«Καλύτερα να κλείσει το Α.Τ. παρά να πάει σε οποιοδήποτε...»
Ένας άνθρωπος αποφασισμένων εξτρατευσέντων προς αυτή τη φορά στην Αρχαία Λατώ και προσπαθούν.
Η ψυχική υγεία δεν είναι πολυτέλεια!
Μεγάλη ζήτηση για αγορά ακινήτων στα χωριά του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων
Με αποτέλεσμα την αναθέρμανση των αγορών και την εφαρμογή σπάνιων ημέρων.
Επίδοση 23.000 ευρώ σε αρευνιτές δίνει το Πανεπιστήμιο Κρήτης
Φυσικά, οι προϋποθέσεις για να συντάξουν θα δημοσιευθούν.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για όλους προσωρινά!
Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πατρίς που κυκλοφόρησε Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2026. Για να διαβάσετε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πατρίς σε μεγαλύτερο μέγεθος κρατήστε το ποντίκι πατημένο πάνω στο μεγάλο πρωτοσέλιδο Πατρίς και σύρετε προς την κατέυθυνση που θέλετε. Για να δείτε το ιστορικό αρχείο της εφημερίδας Πατρίς πατήστε εδώ ή πατήστε από μενού "Αρχείο" και επιλέξτε από τη λίστα Πατρίς.