Η ανάλυση του πακέτου των 2,2 δισ. που εξήγηλε ο πρωθυπουργός
Ποιοι κερδίζουν από τα μέτρα
Στο επίκεντρο οι φορολογικές ελαφρύνσεις, η μείωση των φπα και των συντάξεων, τα μέτρα για οικογενειακές παροχές. Αλλά και η νέα εστίαση στην πολιτική.
Η κυβέρνηση μιλά για εκλαϊκευμένο κείμενο παρέμβασης, που θα βέσει σε κίνδυνο τη δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας και την ανάπτυξη.
Σοκ και δέος από την κυριαρχία της AfD
Το τουριστικό καλοκαίρι... συνεχίζεται
Είσαι τίποτα αλλά όχι... για όλους
«Δώστε σωστά φέτος το επίπεδο ανεργίας»
Χίλιε τσέρι νίκου στο
Παγκόσμια, τώρα Κίπελλο και μεταγραφή μεσοθερινής.
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για όλους προσωρινά!
Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Νέα Κρήτη που κυκλοφόρησε Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026. Για να διαβάσετε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Νέα Κρήτη σε μεγαλύτερο μέγεθος κρατήστε το ποντίκι πατημένο πάνω στο μεγάλο πρωτοσέλιδο Νέα Κρήτη και σύρετε προς την κατέυθυνση που θέλετε. Για να δείτε το ιστορικό αρχείο της εφημερίδας Νέα Κρήτη πατήστε εδώ ή πατήστε από μενού "Αρχείο" και επιλέξτε από τη λίστα Νέα Κρήτη.