^

Πρωτοσέλιδο Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Διαβάστε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Αριστερό κλικ με το ποντίκι πάνω στην εφημερίδα και σύρετε για να μεγεθύνετε στο σημείο που επιθυμείτε. Αριστερό κλικ για επαναφορά!
Πρωτοσέλιδο εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ 06/10/2026

📄 Περιεχόμενα Πρωτοσέλιδου Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΕΣ & ΓΡΑΦΜΑΤΑ
Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2026

Ο Αραγκόν με τα μάτια του Φασιανού
Ο Γάλλος λογοτέχνης θυμίασε τον «τελευταίο μεσογειακό ζωγράφο» και είχε έργα του ανάμεσα σε πίνακες των Πικάσο, Μπράκ, Ματίς, Σαγκάλ. Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε φιλία και στενή συνεργασία, η οποία αναβιώνει μέσα από έκθεση που διοργανώνεται στο Παρίσι.

Σελ. 4

ΒΙΒΛΙΟ
«Ακτινογραφία» των έξι υποψηφίων για τον φετινό Μπούκερ
Σελ. 10

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΕΓΓΟΥ
Το βραβείο και η νέα ταυτότητα του ΕΜΣΤ
Σελ. 9

ΔΕΗ
Στρατηγικός εταίρος
#μετοΜουσείοΜπενάκη

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για όλους προσωρινά!

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ που κυκλοφόρησε Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2026. Για να διαβάσετε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ σε μεγαλύτερο μέγεθος κρατήστε το ποντίκι πατημένο πάνω στο μεγάλο πρωτοσέλιδο Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και σύρετε προς την κατέυθυνση που θέλετε. Για να δείτε το ιστορικό αρχείο της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ πατήστε εδώ ή πατήστε από μενού "Αρχείο" και επιλέξτε από τη λίστα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.