^

Πρωτοσέλιδο Κερκίδα

Διαβάστε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Κερκίδα

Αριστερό κλικ με το ποντίκι πάνω στην εφημερίδα και σύρετε για να μεγεθύνετε στο σημείο που επιθυμείτε. Αριστερό κλικ για επαναφορά!
Πρωτοσέλιδο εφημερίδας Κερκίδα 04/11/2026

📄 Περιεχόμενα Πρωτοσέλιδου Κερκίδα

ΚΕΡΚΙΔΑ
Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ
ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 1306 • ΕΤΟΣ 35° • ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2026 • Τιμή 1.50 ΕΥΡΩ

Τρένο

Πήρε τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό
Η ΝΑΟΥΣΑ 1 - 1 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 25' ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ 45'

ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Η “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ”, ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ 2-1 ΤΟΥ ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ ΣΤΟ 90' ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ 5 ΣΤΙΣ 5. ΣΚΟΡΕΡ ΟΙ ΛΕΚΑ, ΜΠΟΓΙΟ. ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙ ΟΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΕΡΜΑ.

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΝΕΑΡΗ ΚΟΡΥΦΗΣ
Ο ΝΕΣΤΟΣ ΑΚΡΑΙΕΡΕΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΠΕ ΜΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΑ ΓΑΡΥΦΑΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΕΟΝΑΡ.

SUPER LEAGUE 1
Καθάρισε ο ΠΑΟ 2-0 την ΑΕΚ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΠΛΟΥΝΤΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΑ, ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΟΚ 2-1…

K17 ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Επιβλητική νίκη για τη Βέροια επί του ΠΑΟ Μαλακοπής

HANDBALL PREMIER
Δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση από τις 14 Νοεμβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου.

“Σφουγγás” στη Βροχερή Φλώρινα η Βέροια
Κατά την αντίθεση οι καλές συνθήκες, η “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ” ΘΡΑΚΗΣ, με σκορ 0-3.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για όλους προσωρινά!

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Κερκίδα που κυκλοφόρησε Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026. Για να διαβάσετε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Κερκίδα σε μεγαλύτερο μέγεθος κρατήστε το ποντίκι πατημένο πάνω στο μεγάλο πρωτοσέλιδο Κερκίδα και σύρετε προς την κατέυθυνση που θέλετε. Για να δείτε το ιστορικό αρχείο της εφημερίδας Κερκίδα πατήστε εδώ ή πατήστε από μενού "Αρχείο" και επιλέξτε από τη λίστα Κερκίδα.